Milli Eğitim Bakanı Selçuk, MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye yüz yüze eğitime ilişkin yaptığı paylaşım dolayısıyla teşekkür etti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yüz yüze eğitime ilişkin yaptığı paylaşım dolayısıyla teşekkür etti.

Selçuk, Twitter'dan yaptığı açıklamasına Bahçeli'nin paylaşımını ekleyerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Eğitim alanında tüm dünyanın zorlu bir geçiş süreci yaşadığı şu günlerde öğrencilerimizin öğretmenlerimizle buluşmasına dair bu anlamlı mesajı için Sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkür ediyorum."

Bahçeli, mesajında, şu ifadelere yer vermişti:

"Dilerim ki bütün öğrencilerimiz kısa süre içinde sınıflarına ve öğretmenlerine kavuşur. Kontrollü yüz yüze eğitim sürecinde okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, elbette sevgili çocuklarımızın büyük bir hassasiyet ve dikkat göstermeleri de yegane temennimdir. Üstün bir gayret gösteren Milli Eğitim Bakanımızı ve mesai arkadaşlarını hassaten kutluyor, başarılar diliyorum."

ZİYA SELÇUK MEMNUN OLMUŞTU

Selçuk bir basın mensubunun, bazı kademelerde dün okulların açıldığını anımsatarak ilk gün bir olumsuzluk yaşanıp yaşanmadığını sorması üzerine, "İlk gün itibarıyla katılım beklentimizin üstündeydi. Bu bizi mutlu etti. Bir hafta içerisinde genel sayılar da gelecek. Ama ilk gün izlenimimiz, bütün illerden, ilçelerden özellikle birinci sınıflarda yüksek bir katılım vardı. Kontrollü şekilde tüm öğretmenlerimiz, müdürlerimizi bu işe kendilerini adadılar ve herhangi bir sorun olmadı." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Editör: TE Bilişim