koç1

Koç

Bu zamanda iletişim kurmak zor olabilir. Ne istediğinizi söylemekle imajınızı korumak arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Bu zor bir seçim olabilir, hiçbirinin nesnel olarak "doğru" olmadığını unutmayın, bu yüzden size adil olanı yapın. Daha sonra, sohbet konularının komikten ciddiye kadar değişmesine izin vererek, rahatlayıp arkadaşlarınızla eğlenmek sorun değil. Gün sonunda biri tüm gerçeği söylemeyebileceğinden, her söyleneni fazla ciddiye almayın.

BOĞA1

Boğa

Harcamak mı, biriktirmek mi? Seyahat etmek veya okumak için iyi beklentiler, paranız veya zamanınız yoluyla bazı gerekli, ağır yatırımlarla birlikte her an gelebilir. Bu önemli bir taahhüt olabilir ve karar vermeden önce üzerinde düşünmelisiniz. Ayrıca, sıkı çalışmanız nedeniyle çok yakında maddi bir kazanç veya hediye gelebilir. Bu ödül hem bütçenizi hem de hırsınızı artırabilir! Bununla birlikte, başka birinin planına kandırılmadığınızdan emin olmak için iyice düşünün.

İKİZLER

İkizler

Birisi sizi emin olmadığınız bir konuda ikna etmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor olabilir. Uzun zamandır tanıdığınız, sizinle ortak bir karar alan ya da bu yetkiye sahip olmaması gerekirken sizin adınıza bir seçim yapmaya çalışan kişiler olabilir. Kendi yöntemlerinin en iyi yol olduğuna inanabilirler, ancak sizi etkilemeye çalışırken, yöntemlerinin gerçekte olduğundan daha iyi olduğunu fark edebilirsiniz. Kararınızı verirken içgüdülerinize güvenin.

YENGEÇ1

Yengeç

Yalnızlık mı sosyalleşmek mi? Şu anda, muhtemelen dinlenmek ve arkadaşlarınızla yaşamak arasında seçim yapmanız gerekecek. Neye karar verirseniz verin eğlenceli olmalı, bu yüzden tek bir doğru cevabı seçmek zorundaymışsınız gibi hissetmeyin. Arkadaşlarınızla dışarı çıkarsanız, yolculuk için sizi takip eden başka birini fark edebilirsiniz. Bu kişi iyi tanıdığınız biri olmayabilir ve maceranız boyunca size karışık sinyaller gönderiyor olabilir. Endişelenmeyin, sadece eğlenmeye çalışın.

ASLAN1

Aslan

Birisi sizi eski alışkanlıklarınıza geri döndürmeye teşvik edebilir. Rutininiz eskisinden daha sağlam olabilir, özellikle de geçmişteki bazı olumsuz alışkanlıkları zaten bıraktıysanız veya yaşamınızdaki olumsuz etkilerden kurtulduysanız. Bazı akranlarınız veya tanıdıklarınız bu etkilerden muaf olmayabilir ve sizi eskiden paylaştığınız yaşam tarzına geri döndürmeye çalışabilirler. Kararlarınıza saygı duyamıyorlarsa, o zaman bu ilişkiden ayrılmayı düşünmenin zamanı geldi.

BAŞAK1

Başak

Şimdi kariyer, çabanızı bekliyor olabilir! Konser biletleri veya restoran rezervasyonları gibi eğlenceli planlarınız olsa bile sorumluluklar üzerinize yığılıyor olabilir. Muhtemelen, özellikle adınızı anmak için iyi bir zaman olduğunda, görevlerinizi veya ev işlerinizi bitirmek dışında her şeyi yapmak istersiniz. Zor ama ödüllendirici bir yol ya da eğlenceli ama ertelenen bir yol seçmek zor bir seçim olabilir. Her ikisinin de artıları ve eksileri var, bu yüzden sezginizi kullanın ve sizin için en iyi olanı seçin!

terazi1

Terazi

Bugün konfor alanınızı terk etmek kulağa oldukça endişe verici gelebilir. Birisi, bir süredir yapmak istediğiniz bir şeyi yapmak için mükemmel bir fırsat sunsa bile, bu sizi korkutan veya yetersiz hissettiğiniz bir şey olabilir. Sevdikleriniz sizi geliştirebilir ve bunun için gitmenizi teşvik edebilir, ancak gerçekten hazır olup olmadığınızı yalnızca siz bilirsiniz. Sizin çıkarlarınızı düşünmeyen biri de sizi aldatmaya çalışıyor olabilir, bu yüzden beklemek en iyisi olabilir.

AKREP1

Akrep

Bir sır artık sır olmaktan çıkabilir. Bu, son zamanlarda duyduğunuz bir dedikodu veya kendi özel bilgileriniz olabilir, her iki durumda da, her an ortaya çıkabilir. Paylaşmaya hazır değilseniz özdenetiminizin devreye girmesi gerekecektir, çünkü konuşma sırasında bazı şeylerin ağzından kaçmasına izin vermek tehlikeli derecede kolaydır. Aileniz ve yakın arkadaşlarınız daha sonra rahatlamanıza yardımcı olabilir ve onlarla zaman geçirdikten sonra zihninizde ve kalbinizde daha fazla netlik bulabilirsiniz.

YAY1

Yay

Diğer insanlar şu anda sınırlarınızı zorluyor olabilir. Muhtemelen nazik bir insan olsanız da, anlaşılır bir şekilde kimsenin geçmesini istemediğiniz çizgiler var. Ne yazık ki, iyi arkadaş olarak gördüğünüz kişiler bile sınırlarınızı test edebilir ve eğer onları düzeltmezseniz, bunu yapmaya devam edebilirler. Sınırlarınıza saygı duyan arkadaşlar, diğer akranlarınız duygularınızı görmezden gelmeye devam etse bile moralinizi yükseltebilir. Sağlam durun ve ne olursa olsun kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin!

OĞLAK1

Oğlak

Omuzlarınızdaki melek ve şeytan bu dönemde hakimiyet için savaşabilir. Olumlu alışkanlıklar ve iyi kararlar, özellikle yorgun olduğunuzda veya kötü bir ruh halindeyken, ayak uydurmak zor olabilir. Ailenizden veya çok yakınınızdan bir hediye daha iyi hissetmenize yardımcı olabilir. Ayrıca sizi önemseyen insanlarla takılabilir ve rahatlayabilirsiniz. Bununla birlikte, yanlışlıkla size tam olarak gerçek olmayan bazı bilgiler sağlayabilirler. Sorgulamayı es geçmeyin.

KOVA1

Kova

Mevcut bir girişime devam edip etmeyeceğinizi yeniden değerlendiriyor olabilirsiniz. Uzun süredir bir şey üzerinde çalışıyor olsanız bile, yine de bunalmış olabilirsiniz. Tutkunuz ve ısrarınız, bazı konularda çalışmayabilir. Güvendiğiniz bir arkadaşınızdan tavsiye istemeyi düşünün. Nihayetinde, gelecekte her zaman daha fazla proje olacaktır. Bugün sizin için neyin doğru olduğunu seçin.

balık-2

Balık

Bugün bir seçim yapmanız gerekebilir: aile veya arkadaşlar. Belki de bu, biyolojik aileniz ile aileniz haline gelen arkadaşlarınız arasında bir seçimdir. İnsanlar sizi aynı anda devam eden etkinliklere davet ederek kiminle zaman geçireceğinize karar vermenizi sağlayabilir. Her iki tarafın da sizin için önemli olduğu bu durum, kafa karıştırıcı olabilir. Neyi seçerseniz seçin, kendinize karşı dürüst olun.

Editör: Merve Kankan