Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine Suriye sınırından atılan roket ve 4 havan topu düştü. İlk bilgilere göre, bina ve araçlara isabet eden roketler nedeniyle çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa’ ın Akçakale ilçesi’ ne  Suriye tarafındaki Tel Abyad’ dan roket ve havanlı saldırı düzenlendi. Birbiri ardına ateşlenen ve ilçe merkezine düşerek patlayan roket ve havanların şarapnelleri bazı vatandaşların yaralanmasına neden oldu. Polis ekipleri vatandaşları sınırdan uzaklaşmaları ve evlerine gitmeleri konusunda uyardı.

EKİPLER BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

Bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İlçe merkezine düşen havan mermileri nedeniyle yaralananların olduğu öğrenildi.

Mermilerden biri patlamadığı için emniyet kuvvetleri bölgenin etrafında önlem aldı.

4 havan mermisi, Ceylanpınar'a düştü

Resulayn'dan teröristlerin attığı 4 havan mermisi, Ceylanpınar'a düştü. Gün içinde havanlı saldırıda, aralarında çocukların da bulunduğu 3 kişinin yaralandığı öğrenildi. Havan mermisiyle yaralananların sayısı 4'e çıktı. 

Öte yandan terör örgütü tarafından Resulayn'dan atılan havan mermisi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki eve isabet etti. Merminin düştüğü evde yaşayan İbrahim Kurt (14) yaralandı. İhbarla gelen sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Kurt, ambulansla Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Editör: TE Bilişim