Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Kenan Ali Gürsel'e silahlı saldırıda bulunan tetikçi Hakan Çillioğlu, Van'da Cezaevi aracında Adanalı bir mahkum tarafından saldırıya uğradı.

Saldırıda Hakan Çillioğlu'nun elmacık kemikleri,kaş kemiği kırıldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 Alaattin Çakıcı'nın yeğeni  Kenan Ali Gürsel'i  Hakan Çillioğlu  kimdir olayın geçmişi...

Kenan Ali Gürsel, ikinci müdürün odasına giderken, Hakan Çillioğlu da revire çıkmak istedi. Gardiyanların gözetiminde D17 koğuşundan alınıp, 425 metrelik ana maltayı geçtikten sonra görüş odasına getirildi. Buradaki metallere duyarlı kapıdan geçirilip, üst katında revir bulunan idari bölüme alındı.  Alaattin Çakıcı'nın yeğeni  Kenan Ali Gürsel ve  Hakan Çillioğlu  karşılaştı.

Hakan Çillioğlu, ikinci müdürün odasının önündeki koridorda, Kenan Ali Gürsel'e üç el ateş etti. Ve , Kenan Ali Gürsel orada öldü.

Aynı cezaevinde 20 dakika sonra , Kenan Ali Gürsel'in suç ortağı Ferdi Heybet Hakan Çillioğlu'nun koğuşunu bastı. Bu baskında Hakan Çillioğlu'nun halasının ve dayısının oğlu olan iki kişiyi öldürdü.

Koğuştan maltaya çıkarak çatışmaya devam ediyor. Bu çayışma sonucu iki kişiyi ağır yaralıyor ve orada hayatını kaybediyor.

Bayrampaşa Cezaevi'nde yaşanan bu büyük çatışma sonucu her iki taraftan 8 kişi ölüyor.

1999'da yaşanan bu olaydan bir yıl sonra  Bayrampaşa Cezaevi'nde  B - 7 koğuşunda kalan 10 mahkum tarafından ziyaret dönüşü  Kenan Ali Gürsel'in arkadaşlarına pusu kuruluyor. Kenan Ali Gürsel arkadaşları ise karşı taraftan 2 kişiyi öldürüp 8 kişiyi ağır yaralıyor.

Editör: TE Bilişim