Polis ekiplerinin 3'üncü gündeki yoğun güvenlik önlemleri dikkatlerden kaçmazken, yürüyüş için özel ekip kurulduğu belirtildi. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü'nün 3'üncü gününde, şüpheli 1 kişi Kahramankazan girişinde gözaltına alındı. Polis ekipleri, yürüyüş kortejinin arkasında bulunan şüpheli kişiyi gözaltına almak istedi. Polise direnen şüpheli, güçlükle polis aracına bindirilerek, gözaltına alındı. Emniyet kaynakları, gözaltına alınan kişinin akli dengesinin yerinde olmadığının değerlendirildiğini ve kimlik tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve beraberindekilerin yürüyüşü sırasında, Emniyet Genel Müdürlüğü'yle Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerinin kortej çevresinde ve güzergah üzerinde yoğun güvenlik önlemleri aldığı görüldü. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için polis ekiplerinin yoğun çaba harcadığı belirtildi. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürüyüş için özel ekip kurulduğu öğrenildi.

3'ÜNCÜ GÜNDE KATILIM DEVAM ETTİ
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ailesiyle birlikte Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nün 3'üncü gününde katılımlar artarak, devam etti. Yürüyüşte Kılıçdaroğlu'na eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ve nişanlısı Mine Alşan da eşlik etti. Yürüyüşe CHP'li milletvekillerinin yanı sıra tişörtlerinin arkasında 'Demokrasi ve adalet için yürüyoruz' ve 'Anadolu'nun Kemal'i' yazan vatandaşlar da katıldı. Ellerinde 'adalet' yazılı pankart taşıyan çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüşte, Kılıçdaroğlu'na çiçek verildi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla 'selfie' de çektirdi.

Kaynak: dha