İstanbul’da kız kardeşi Ceylan Timuroğlu’nu öldürmekten aranırken, bir işadamının evini ve ofisini kurşunladığı belirlenen Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet Gazetesine el bombalı saldırı sanığı Erhan Timuroğlu Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Adamı C.A ile yakalanan Timuroğlu’nun gizlendiği evde 2 kalaşnikof ve tabanca ele geçti. Erhan Timuroğlu’nun kızkardeşi Ceylan Timuroğlu’nu, Bekir Teker’le sevgili olduğu ve sinemaya gittikleri için öldürdüğü öne sürülmüştü.

NELER YAŞANMIŞTI?

İstanbul Sultanbeyli'de özel bir bankada çalışan ve ailesiyle birlikte kalan 24 yaşındaki Ceylan Timuroğlu, Ataşehir Feratpaşa Mahallesi'ndeki evine gelen ağabeyi Erhan Timuroğlu (38) tarafından tabancayla öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre önceki gece anne babası ile 

kardeşinin kaldığı eve gelen Timuroğlu, kız kardeşi Ceylan'ın yattığı odaya yöneldi.

İddiaya göre odasının kapısının açılmasıyla birlikte uyanan Ceylan'a ağabeyi, "Sen ne haltlar karıştırıyorsun" diye bağırdı. Timuroğlu, ardından belinden çıkardığı tabancayla kız kardeşine ateş etti. Başından vurulan genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. Olaya şahit olan anne babası ise cinayete engel olamadı.

Editör: TE Bilişim