2 gazi ve otomobilde bulunan yakınları, kendilerini takip eden 4 saldırgan tarafından dövüldü. 1’i çocuk, 6 kişi hastanede tedaviye alınmıştı.

Benzin istasyonunda gazilere saldıranlar 6 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Tamer Görkem ve Doğan Çiçek tutuklandı, B.Y., O.S., E.K. ve B.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Olay, 5 Aralık 2017'de akşam saatlerinde, Eskişehir yolu üzerinde meydana geldi. Sol bacağını kullanamayan gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, 06 EF 2415 plakalı otomobiliyle giderken, plakası belirlenemeyen hafif ticari aracın sürücüsü ile ’yol verme’ yüzünden tartışma yaşadı. İçinde eşi Seda Kızılkaş, 2 yaşındaki çocukları Ada Kızılkaş ile belden aşağısı felç olan gazi olan arkadaşı Muzaffer Oktay, onun annesi Kadriye Oktay ve kız kardeşi Gamze Oktay’ın da bulunduğu aracın önü, hafif ticari aracın sürücüsü tarafından kesildi. Gazilerle ailelerinin içinde olduğu otomobil, bir alışveriş merkezinin önünde sıkıştırıldıktan sonra hafif ticari araçtan inen 4 kişi tarafından tekmelendi.

Bu sırada öfkeli saldırganlardan uzaklaşan gaziler ve ailelerinin bulunduğu otomobil, yaklaşık 3 kilometre sonra yol kenarındaki bir akaryakıt istasyonuna girdi. Arkalarından araçlarıyla istasyona gelen 4 kişi, bu kez de otomobilin camlarını kırdı. Şüpheliler, Oktay'ı otomobilin içinde, koltuk değnekleriyle ayakta durmakta zorlanan arkadaşı Kızılkaş'ı da otomobilin dışına çıkararak dövdü.

Öte yandan Gazilere saldıran Doğan Çiçek'in ailesi evlet Bahçeli’nin konuyla ilgili açıklamalarına tepki göstererek, "İki kez Devlet Bahçeli’nin kapısına gittim, beni içeri almadılar. Bizim terör ile bir ilgimiz yok. Bahçeli bey açıklamalarında ’elleri kırılacak, ayakları kırılacak’ diyor. Büyük bunu yaparsa biz ne yapalım? Mağduruz yani. Kim ister çoluğunun çocuğunun gaziye vurmasını" demişti.


Gazilere saldırıp darp edenleri cezalandırdılar

Habererk.com mail adreslerine gelen bir mailde gazilerime saldıranlardan birinin feci şekilde dövüldüğü görüldü. 

Kimler tarafından gönderildiği bilinemeyen mailde "Saldıran İt hak ettiğini buldu ibaresi yer aldığı görüldü.

İşte o resimler;


 

Editör: TE Bilişim