İstanbul'daki Suruç protestolarında polisin arama yaptığı 2 kişinin elindeki bavuldan 3 adet el yapımı bomba, çok sayıda havai fişek ve molotof kokteyli ele geçirildi.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Kadıköy'de akşam saatlerinde ŞanlıurfaSuruç'ta yaşanan bombalı saldırıyla ilgili basın açıklaması yapmak için toplanan yaklaşık bin 500 kişilik gruba polis müdahale etti. Bir saat süren müdahalenin ardından ara sokaklara kaçan göstericilerle polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Polis, şüpheli iki kişiyi durdurarak arama yaptı.

BAVULDAN BOMBA ÇIKTI

Şüphelilerin elindeki bavulun içerisinden 3 adet el yapımı bomba, çok sayıda havai fişek ve Molotof kokteyli ele geçirdi. Olayla ilgili şüpheli 2 kişi gözaltına alındı. Öte yandan polisekipleri gelen ihbar üzerine Maltepe, Mesut Caddesi'nde metruk bir binaya operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda yaklaşık 60 Molotof kokteyli, 1 adet av tüfeği, 25 adet av tüfeğine ait fişek ve içinde benzin bulunan bidon ele geçirildi. Her iki olayla ilgilipolis ekipleri tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Editör: TE Bilişim