Daha sonra bu kadının, Murat Başoğlu'nun ağabeyinin kızı, yani yeğeni olduğu iddiası ortaya atıldı.

Başoğlu, geçen haftalarda teknede sarışın bir genç kadınla beraberlik yaşarken görüntülenmiş ve ünlü sunucu eşini aldattığı kadının iddiaların aksine yakını değil, Olga adlı bir Rus olduğunu öne sürmüştü. Ancak haftalardır sosyal medyada yayılan skandal iddianın yani Başoğlu'nun "Rus Olga" dediği kadının aslında öz yeğeni olduğu gerçeği sonunda ispatlandı. Başoğlu'nun yeğeninin yoga eğitmeni olan eşi Selçuk Kabadayı ihanet nedeniyle hem Murat Başoğlu'na hem de eşine milyonluk dava açtı ve dava dilekçesinde eşi Burcu Kabadayı'nın kendisini amcasıyla aldattığını açıkladı. Magazin tarihinin gelmiş geçmiş en büyük skandalı olarak kayıtlara geçen bu olay büyük şok etkisi yarattı.

Herkesin kanını donduran ensest ilişkinin belgelerle ispatlanması üzerine Murat Başoğlu'nun yıllardır çalıştığı oyunculuk ajansı Black Listt, tavrını koydu ve ünlü sunucuyla bütün bağını kopardı. Başoğlu'na ait oyunculuk ajansının internet sitesindeki tanıtım sayfasının da önceki gün akşam saatlerinde apar topar kaldırıldığı ortaya çıktı. 90'lı yıllarda Sabah Şekeri olarak ünlenen Murat Başoğlu, son yıllarda Benzemez Kimse Sana yarışmalarını sunmuş, önceki yıl Çilek Kokusu dizisinde kamera karşısına geçmişti.

Murat Başoğlu'nun adı geçen yaz evlilik planları yapan Özcan Deniz ile Buse Narcı ayrılığında da geçmiş, Narcı isim vermeden çok ünlü ve evli bir adam kendisine iftira attığı için Deniz'le ayrıldıklarını ifade etmişti. Daha sonra bu ismin Murat Başoğlu olduğu iddia edilmişti. 

Yaşanan bu skandalın ardından gözler Başoğlu'nun eşi Hande Bermek'e çevrildi.

Murat Başoğlu'nun eşi Hande Bermek de konuya yönelik yaptığı açıklamada"Sadece bir insan değil, bir kadın, bir eş ve en önemlisi bir anne olarak yaşanan bu deneyimi sevgiyle kucaklayıp değerlendiriyorum. Biraz zamana ihtiyacım var" dedi.

Eşi Hande Bermek'i öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile aldattığı ortaya çıkan Murat Başoğlu hakkında yeni iddia! Hande Bermek'in FETÖ firarisi Ayhan Bermek'in kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Ensest skandalının da FETÖ bağlantılı bir kumpas olduğu öne sürüldü.

Murat Başoğlu-Burcu Başoğlu ensest ilişki skandalında son gelişme

Skandalın açığa çıktığı ilk günden beri Bodrum’daki evinden ayrılmayan ünlü sunucu, eşi Hande Bermek ve çocuğuyla birlikte yaşamaya devam ediyordu.

Ancak rezalette her gün yeni bir perde aralanması, ensest ilişkinin ayrıntılarının tüm Türkiye tarafından öğrenilmesinin ardından büyük baskı altına girdi.

Bugün Başoğlu hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Başsavcılık soruşturma başlatmasının ardından şu açıklamayı yapmıştı: “Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da bir teknede görüntülenen ve toplumsal değer yargılarına aykırı olan olaya ilişkin olarak; yazılı ve görsel basında yer bulan haber içerikleri ihbar kabul edilerek, habere konu kişiler hakkında hayâsızca hareketler suçu bakımından inceleme yapılmak üzere Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmıştır.”..

Türkiye’yi terk etti

İşte bu gelişmenin ardından Murat Başoğlu bugün Türkiye’yi terk etti.

Yunanistan’a kaçan Başoğlu, konuya yönelik soruları yanıtsız bıraktı ve her zaman olduğu gibi yalanladı. Ünlü sunucu, “Kaçtığınız doğru mu? Yunanistan’da bulunduğunuz bilgisine ulaştık” diyen muhabire “Gereken açıklamayı avukatım yapacak” demekle yetindi.

Editör: TE Bilişim