Hastaneye kaldırılan yaralılardan Filiz B.'nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Ortaca Belediyesi'nin firmasında temizlik işçisi olarak çalıştığı ve eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen 1 çocuk babası Adnen G., dün saat 04.00 sıralarında Terzialiler Mahallesi'ndeki bir evde, birlikte yaşadığı Filiz B. ile tartıştı.

Tartışmanın uzaması üzerine öfkelenen Adnen G., iddiya göre mutfaktan aldığı bıçakla Filiz B.'ye saldırdı. Karın boşluğuna aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Filiz B., kanlar içinde sokağa kaçtı. Gürültüleri duyan komşularının haber vermesi üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri Filiz B.'ye ilk müdahaleyi yaptı. Filiz B., ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ardından eve giren polis ekipleri, Adnen G.'yi de içeride karnından yaralı halde kanlar içinde yerde buldu. Filiz B.'yi yaraladıktan sonra aynı bıçakla intihar girişiminde bulunduğu belirlenen Adnen G. için de ambulans çağırıldı. Adnen G., Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne götürüldü. İlk müdahalenin ardından yaralılardan Filiz B., Fethiye Devlet,  Adnen G. ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk ed

İki yaralıdan Filiz B.'nin sağlık durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Adnen G.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, Filiz B.'nin kendisini aldattığını düşündüğünü ve bu nedenle çıkan tartışmada da bıçakla yaraladığını söylediği belirtildi.

Kaynak: dha