Ahmet Yiğit Yıldırım’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

YAŞANAN OLAYLARLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME
Pazar akşamı il başkan yardımcımız Lütfü Nebioğlu’na evinin önünde bir saldırı girişimi yapılmıştır. Çok şükür Lütfü başkan saldırıdan sağ sağlim kurtulurken saldırıyı gerçekleştiren bir kişi ağır yaralanmıştır. Maltepeli olduğunu öğrendiğimiz ve kumarbazlarla ilişkisi tespit edilen saldırgan gece yoğun bakımda kalmasına rağmen kimse tarafından sahip çıkılmamıştır.

Olay sonrasında 3 ocak görevlimizle birlikte yolda yürürken tarafıma 2 kişi tarafından silahlı pusu kurulmuştur. Silahla ateş eden iki kişi ruhsatlı silahlarımızla karşılık verilerek etkisiz hale getirilmiştir. Çok şükür herhangi bir arkadaşımıza zarar gelmemiştir.

Yakalanan iki kişinin DHKPC üyesi olduğu ve birinin polis tarafından arandığı tespit edilmiştir. Çıkarılan mahkemede terör şüphesiyle birlikte 2 DHKPC üyesi tutuklanmıştır. İlk açıklamada muhbirlik yaptıklarını ifade etmişlerdir.
Yapılan bu saldırılar bizden gibi görünüp DHKPCLİ, PKKLI ortaklarına camiamızı satanların tezgahıdır. Maltepe’de DHKPC ile polis arasında muhbirlik yapan kişileri teşkilata karşı kullanan kumarbazlara ve uzantılarına gerekli cevap verilecektir...

Editör: TE Bilişim