İstanbul Ümraniye'de TEM otoyolunda seyir halindeyken kararsız kalarak bariyerlere çarpan sürücünün neden olduğu kazada 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

TEM otoyolunda Ankara istikametinde seyir halinde olan Remzi Bil'in kullandığı 34 DF 9816 plakalı otomobil, Çamlıca Üsküdar girişini kaçırmamak için aniden dönünce bariyerlere çarptı. Kararsızlığın neden olduğu kazada araç sürücüsü Remzi Bil otomobilde sıkışırken, yanında bulunan eşi Hikmet Bil ve kızı Beyza Bil yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri yaralılara kısa sürede müdahale etti. Otomobilin içerisinde bulunan Remzi Bil'i hayata döndürmek için mücadele eden sağlık ekipleri, durumu ağır olan sürücüye uzun bir süre kalp masajı yaptı. Bu sırada yerde yaralı halde yatan Hikmet Bil ise başka bir sağlık ekibi tarafından ambulansa taşındı. Ayakta olduğu ve kafasından yaralandığı görülen Beyza Bil ise uzun bir süre kazanın şokunu atlatamadı. Vatandaşların bir süre ilgilendiği Beyza Bil daha sonra ambulansa götürülerek hastaneye kaldırıldı.

ÇİFTİN SONU OLDU

Otomobilin içerisinde sıkışan sürücü Remzi Bil, uzun uğraşlar sonucunda çıkarıldı. Özel Hisar Hastanesi'ne kaldırılan Remzi Bil ile Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan eşi Hikmet Bil, yolda ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza nedeniyele TEM otoyolu Ankara istikametine uzun bir süre trafikte aksama yaşanırken, kaza yapan aracın kaldırılması ile TEM otoyolunun trafiği tekrar normale döndü.

Editör: TE Bilişim