14 yaşındaki kız babasını öldürdü: “Şiddet ve tacize uğradım” dedi
Gaziantep'te, babasına şiddet ve taciz iddiasıyla bıçakla saldıran 14 yaşındaki E.B. tutuklandı. Olay, Güzelvadi Mahallesi'nde meydana geldi.

Gaziantep’te, kendisine şiddet ve tacizde bulunduğu iddiasıyla babası Ali B.’yi (42) boğazından bıçaklayarak öldüren E.B. (14) adlı kız çocuğu, emniyete teslim olmasının ardından mahkemeye çıkarıldı.

OLAYIN DETAYLARI
Olay, dünkü öğle saatlerinde Güzelvadi Mahallesi'nde gerçekleşti. E.B., babası Ali B.'yi boynundan bıçaklayarak ağır yaraladı. Ali B., kanlar içinde yere yığılırken, E.B. hemen ardından polis merkezine giderek teslim oldu. Sağlık ekipleri, olay yerine geldiklerinde Ali B.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

MAHKEME SÜRECİ
E.B., babasının kendisine şiddet ve tacizde bulunduğunu iddia ederek bu eylemi gerçekleştirdiğini ifade etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen E.B., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bakmadan Geçme
Altı aylık hamile kadın eşi ve akrabaları tarafından öldürüldü
Özlem Şanver İlk Kez Anlattı: Görmediğiniz Kısım Çok Daha Korkunçtu!
Şiddet Görüntüleri Yayılan CHP'li Berhan Şimşek'ten İstifa
CHP'li Berhan Şimşek’in eski sevgilisine şiddet uyguladığı görüntüler ortaya çıktı
Dilan Polat'tan İkinci Kez Düşük Açıklaması
Şanlıurfa'da kaybolan çocuğun gölette cesedi bulundu
Yorumlar
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası
