15 yılın ardından dünya şampiyonluğu hedefleyen kardeşler
Zafer ve Serdar Şayık kardeşler, 15 yılın ardından kick boksta dünya şampiyonluğu hedefliyor. Daha önce kazandıkları başarılarla dikkat çekiyorlar.

Bursa'da yaşayan Zafer (27) ve Serdar (26) Şayık kardeşler, 15 yıl önce kick boksa başladıkları günden beri büyük başarılara imza attılar.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYORLAR
Bu süreçte Türkiye ve Avrupa şampiyonlukları elde eden kardeşler, son olarak 2025 yılında Abu Dabi'de gerçekleştirilen Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda kendi kilolarında ikincilik elde ettiler. Şimdi ise hedefleri dünya şampiyonu olmak. "Dünya kupalarımız ve derecelerimiz var, 10 kez Türkiye şampiyonu oldum" diyen Serdar Şayık, kardeşiyle birlikte antrenman yaparak bu hedefe ulaşacaklarına inanıyor.

DISİPLİNLİ ÇALIŞMALAR
Zafer Şayık ise, her müsabakaya disiplinle hazırlandıklarını ve kendi spor salonlarında hem sporculuklarına devam ettiklerini hem de ders verdiklerini belirtiyor. İkili, yıllardır birlikte antrenman yaparak başarılarını artırmaya devam ediyorlar. Kardeşler, bu yıl içinde dünya birincisi olmayı hedefliyorlar.






Bakmadan Geçme
Emekli aşçı kick boksta dünya kupasına hazırlanıyor
Ayla Aksu Kahraman, Samsun Açık turnuva şampiyonu oldu
Max Basing, 78. TED Open'da şampiyon oldu
Kahramankazan'da Avrupa Şampiyonu voleybol takımına destek
Nazmiye Kaya, oğlunu Avrupa Şampiyonası'na hazırlıyor
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa şampiyonu oldu
