Asayiş

15 yıllık husumet kanlı bitti: Müteahhit, av tüfeğiyle vuruldu

Adana'da 15 yıllık anlaşmazlık kavgaya dönüştü, Sadık S. müteahhit Ziya Yamaç'ı av tüfeğiyle ayağından vurdu. Şüpheli gözaltına alındı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
15 yıllık husumet kanlı bitti: Müteahhit, av tüfeğiyle vuruldu

Adana'da yıllardır süren bir anlaşmazlık, trajik bir olaya sahne oldu. 62 yaşındaki Sadık S., 15 yıl önce kat karşılığı inşaat sözleşmesi yaptığı ve aralarında husumet bulunan müteahhit Ziya Yamaç'ı, çıkan bir kavgada av tüfeğiyle ayağından vurdu. Olayın ardından şüpheli Sadık S. yakalanarak gözaltına alındı.

Kavga, Tüfekli Saldırıya Dönüştü

Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'nde 1 Aralık tarihinde yaşanan olayda, Sadık S. ile müteahhit Ziya Yamaç, bir oto lastikçide karşılaştı. İki taraf arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada Sadık S., yanında getirdiği av tüfeğiyle Yamaç'ı ayağından vurarak olay yerinden kaçtı.

15 Yıllık Anlaşmazlık Ortaya Çıktı

Yere yığılan Ziya Yamaç, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hastaneye kaldırıldı ve tedavisinin ardından taburcu edildi. Seyhan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından Sadık S.'yi saklandığı evde yapılan baskınla yakaladı. Yapılan incelemelerde, Sadık S. ile Ziya Yamaç'ın yaklaşık 15 yıl önce bir inşaat sözleşmesi imzaladığı ve o dönemden beri aralarında devam eden bir anlaşmazlık bulunduğu tespit edildi. Sadık S.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Bu Yazıyı Paylaş