16. Antalya Kitap Fuarı’nda 67 yazar imza etkinliği düzenlendi
16. Antalya Kitap Fuarı'nda 67 yazar, kitaplarını okurları için imzaladı. Fuarda düzenlenen etkinliklere büyük ilgi gösterildi ve katılımcı sayısının rekor kırması bekleniyor.

16. Antalya Kitap Fuarı, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından “Bugünü Oku, Geleceği Yaz” temasıyla düzenleniyor. Fuarın dokuzuncu gününde 67 yazar, kitaplarını okurları için imzaladı.

Katılımcılar yoğun ilgi gösterdi
Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam eden fuara katılan kitapseverler, tanınmış yazarlar ve yayınevleri ile bir araya geldi. Gün boyunca Mustafa Balbay, Engin Alan ve Ümit Özdağ gibi birçok yazar, okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzaladı. Ayrıca, Eray Hacıosmanoğlu, Gürkan Danık, Seren Baranoğlu, Tuğba Atmaca Temrel ve Ümit Özdağ gibi isimlerin katıldığı söyleşi programları da düzenlendi. Ümit Özdağ'ın “Ordu ve Siyaset” konulu söyleşisi, dinleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Başkan Vekili Özdemir yazarlarla buluştu
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, fuarı ziyaret ederek yazarlar ve katılımcılarla bir araya geldi. Özdemir, imza standında Mustafa Balbay ve Engin Alan ile görüştü. Ümit Özdağ'a teşekkür ederek ona çiçek takdim eden Özdemir, “İstihbarat Teorisi” kitabını imzalatmayı da ihmal etmedi. Mustafa Balbay, fuar hakkında, “Okurla yazar buluşursa okuryazar oluruz” diyerek bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı. Özdemir ise fuarın rekor katılımla devam ettiğini belirtti ve Antalyalıların kitaplara olan ilgisinin büyük bir memnuniyet yarattığını ifade etti.





