30 ilde uyuşturucu operasyonu: 122 tutuklama gerçekleşti
İçişleri Bakanlığı, 30 ilde düzenlenen narkotik operasyonlarında 518 kilogram uyuşturucu ve 133 bin 66 uyuşturucu hap ele geçirildi, 122 kişi tutuklandı.

İçişleri Bakanlığı, 30 ilde gerçekleştirilen kapsamlı narkotik operasyonları sonucunda önemli başarılar elde edildi.

OPERASYONLARDA BÜYÜK YAKALAMALAR
518 kilogram uyuşturucu ve 133 bin 66 uyuşturucu hap ele geçirildiği bildirildi. Bakanlığın açıklamasına göre, jandarma ve 750 narkotik ekibinden oluşan 4 bin 500 personel, operasyonlarda görev aldı. Bu operasyonlar, Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın Analiz ve Takip Timleri ile işbirliği içinde gerçekleştirildi.
ŞÜPHELİLERİN İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR
Operasyonlar sırasında toplamda 392 şüpheli yakalandı ve bunlardan 122'si tutuklandı. Diğer şüphelilerin ise işlemleri devam etmekte. Bu tür operasyonların, sokak satıcılarının sanal medya ve mesajlaşma platformları aracılığıyla uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen bir dönemde gerçekleştirilmesi dikkat çekiyor.
Bakmadan Geçme
Ankara'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 26 kişi tutuklandı
CHP Kale ilçe başkanı uyuşturucu suçlamasıyla tutuklandı
Gümrükler Muhafaza ekipleri 2026'da 81,9 milyar TL değerinde kaçak eşya yakaladı
CHP'li Kılıç: Devletin görevi çeteleşme zeminini ortadan kaldırmak
Ailem Güvende operasyonunda 26 kişi gözaltına alındı
Balıkesir'de uyuşturucu operasyonunda 109 bin hap ele geçirildi
Yorumlar
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası
