69 yaşında turnayı gözünden vurdu: Aynı sayılarla oynayan talihli milyoner oldu
Michigan'da 69 yaşındaki bir kadın, yıllardır oynadığı aynı sayılarla piyangoda büyük ikramiyeyi kazandı.

Michigan Piyango İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, 11 Mart tarihli çekilişte tüm altı sayıyı doğru tahmin eden talihli, kazanan numaraları fark ettiğinde büyük bir şok yaşadı.

YILLARDIR AYNI SAYILARLA OYNUYORDU
Yıllardır aynı sabit sayılarla şansını deneyen kadın, ikramiyeyi kazandığını anladığında durumu hemen eşiyle paylaştığını ve bileti defalarca kontrol ederek doğruluğundan emin olduklarını belirtti. Bu tesadüf, kadının hayatını tamamen değiştirecek bir dönüm noktası oldu.

VERGİLER SONRASI 832 BİN DOLAR KAZANDI
1,2 milyon dolarlık büyük ikramiyeden yasal vergiler kesildikten sonra talihli kadına net 832 bin dolarlık bir ödeme yapıldı. Kazandığı bu meblağın ailece gelecek planlarını baştan sona değiştireceğini belirten Michiganlı kadın, bu paranın eşinin emekli olmasına ve birlikte dinlenerek hayatın tadını çıkarmalarına olanak tanıyacağını dile getirdi. Lotto 47 çekilişleri, 2005 yılından bu yana haftada iki kez düzenleniyor ve eyaletin en popüler şans oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Talihli çift, piyango sonrası süreci herhangi bir işte çalışmadan, emeklilik odaklı bir yaşam sürerek değerlendirmeyi planladıklarını açıkladı.
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası
