A Milli Futbol Takımı, Gürcistan maçı hazırlıklarını tamamladı
A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Gürcistan ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Takım, Kocaeli'ye hareket ederek maç öncesi son hazırlıklarını yapacak.

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri E Grubu'ndaki dördüncü maçında yarın Gürcistan ile Kocaeli'de karşılaşacak. Milliler, bu önemli mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.
SON HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak yapıldı. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan idman, pas ve top kapma çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Gürcistan maçının taktiksel planlaması üzerinde duruldu.
KOCAELİ'YE HAREKET VE BASIN TOPLANTISI
Ay-yıldızlılar, antrenmanın ardından saat 20.00'de Riva'dan otobüsle Kocaeli'ye hareket edecek. Teknik Direktör Vincenzo Montella ve milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, yarın saat 20.45'te Kocaeli Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Milliler, basın toplantısının ardından statta kısa bir yürüyüş gerçekleştirecek.

