Gündem

Abant’ta çocuklar, sömestir tatilinde karla eğlendi

Abant Gölü Milli Parkı, sömestir tatilinde çocukların karla eğlendiği bir mekân haline geldi. Soğuk hava nedeniyle gölün bir bölümü dondu.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Abant’ta çocuklar, sömestir tatilinde karla eğlendi

Bolu’da sömestir tatili için Abant Gölü Milli Parkı’na gelen çocuklar, karla kaplı tepelerde kaymanın tadını çıkardı.

GÖL BİR BÖLÜMÜ DONDU

Etkili olan soğuk hava nedeniyle gölün bir kısmı donarken, bu durum eşsiz bir manzara oluşturdu. Abant Gölü Milli Parkı, doğal güzellikleri ile tatilcilerin ilgi odağı haline geldi.

ÇOCUKLARIN NEŞESİ

Bölgedeki otellerde konaklayan aileler, çocukları ile birlikte karın keyfini çıkararak, unutulmaz anılar biriktirdi. Dron ile çekilen görüntüler, Abant'ın karla kaplanmış muhteşem manzarasını gözler önüne serdi.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş