ABD, Doğu Pasifik'te uyuşturucu teknesine ölümcül operasyon: 4 'narko-terörist' öldürüldü
ABD, Doğu Pasifik'te uyuşturucu taşıyan bir tekneye operasyon düzenledi. Operasyonda 'narko-terörist' olduğu belirtilen 4 kişi öldürüldü.

ABD, Doğu Pasifik'te uyuşturucu taşıdığı iddia edilen bir tekneye yönelik operasyonda 4 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
GÜNEY MIZRAĞI OPERASYONU KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİ
ABD Güney Komutanlığı (SOUTHCOM) tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele amacıyla yürütülen Güney Mızrağı Operasyonu kapsamında, ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth'in emriyle uluslararası sularda 'terör örgütü' olarak tanımlanan bir gruba ait olduğu belirlenen tekneye ölümcül bir müdahalede bulunulduğu belirtildi.
UYUŞTURUCU TAŞIDIĞI TESPİT EDİLDİ
Operasyonun hedefi olan teknenin, bilinen bir uyuşturucu kaçakçılığı rotası üzerinde ilerlediği ve önemli miktarda uyuşturucu madde taşıdığı kaydedildi. Açıklamada, teknede bulunan 4 erkeğin 'narko-terörist' olduğu ve operasyon sırasında öldürüldüğü ifade edildi. Olayla ilgili saldırı anına ait görüntüler de paylaşıldı.
Bakmadan Geçme
Bodrum'da MİT operasyonu: Kırmızı Bülten'le aranan İranlı yakalandı
İstanbul Havalimanı'nda 'altın' yakalama: 20 milyonluk esrarla İspanyol yolcu tutuklandı
ABD, İran'a yönelik misilleme operasyonunu tamamladı
İran'a giden tankere ABD müdahalesi!
ABD, uyuşturucu teknesine ateş açtı, 1 ölü!
ABD Doğu Pasifik’te uyuşturucu operasyonunda 3 kişi öldü
