Gündem

Adalet Bakanı Gürlek'ten Bahçeli'ye övgü: Türkiye Yüzyılı'nın mimarlarından!

Adalet Bakanı Akın Gürlek, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Gürlek, Bahçeli'yi "Türkiye Yüzyılı"nın güçlü mimarlarından biri olarak nitelendirdi.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Adalet Bakanı Gürlek'ten Bahçeli'ye övgü: Türkiye Yüzyılı'nın mimarlarından!

Adalet Bakanı Akın Gürlek, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Gürlek, bu önemli buluşmaya dair izlenimlerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

TÜRKİYE YÜZYILI VURGUSU

Gerçekleştirilen ziyarette, Türkiye'nin geleceğine yönelik vizyonlar ve yürütülen çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunulduğu belirtildi. Bakan Gürlek, Devlet Bahçeli'nin "Türkiye Yüzyılı" vizyonunun hayata geçirilmesindeki rolünü övgüyle dile getirerek, "Sayın Genel Başkan’a nazik kabulleri için şükranlarımı sunuyorum." dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKETİN DESTEĞİ

Bakan Gürlek, paylaşımında ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Türkiye'nin bağımsızlık ve gelecek mücadelesine verdiği sürekli desteğe vurgu yaptı. Partinin tüm mensuplarına en içten selam ve sevgilerini ileten Gürlek, bu tür buluşmaların milli birlik ve beraberlik açısından önemine işaret etti.

Bu Yazıyı Paylaş