Asayiş

Adana'da 12. kattaki daireden kötü koku yayıldı: 73 yaşındaki adam ölü bulundu

Adana'da bir apartmanın 12. katındaki daireden yayılan kötü koku üzerine yapılan kontrolde 73 yaşındaki Ali Tacir ölü bulundu. Yaklaşık bir hafta önce öldüğü tahmin edilen Tacir'in cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Adana'da 12. kattaki daireden kötü koku yayıldı: 73 yaşındaki adam ölü bulundu

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, bir apartmanın 12'nci katındaki daireden yayılan kötü koku üzerine yapılan incelemede 73 yaşındaki Ali Tacir'in cansız bedeni bulundu.

KOMŞULAR KÖTÜ KOKUYU FARK ETTİ

Olay, akşam saatlerinde Pınar Mahallesi'nde meydana geldi. 14 katlı bir apartmanın 12'nci katında yalnız yaşayan Ali Tacir'den bir süredir haber alamayan komşuları, kendisini kontrol etmek amacıyla evine gitti. Kapıyı çaldıklarında yoğun bir kötü koku ile karşılaşan komşular, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

AFAD DESTEĞİYLE EVE GİRİLDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. AFAD ekiplerinin de desteğiyle eve girildiğinde, Ali Tacir'in çürümeye başlamış cansız bedeniyle karşılaşıldı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından, yaklaşık bir hafta önce hayatını kaybettiği düşünülen Tacir'in cenazesi, asansörlü taşıma aracı kullanılarak 12. kattan indirildi. Cenaze, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Bu Yazıyı Paylaş