Adana'da dev kaçakçılık operasyonu: 400 bin makaron ve binlerce paket tütün ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı
Adana'da düzenlenen operasyonda, gümrük kaçağı 400 bin makaron, bin 720 paket nargile tütünü ve 300 bin kaçak sigara ele geçirildi; iki şüpheli tutuklandı.

Adana'da düzenlenen bir operasyonda, gümrük kaçağı 400 bin makaron, bin 720 paket nargile tütünü ve 300 bin kaçak doldurulmuş sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şüpheli, mahkeme kararıyla tutuklandı.

DEPODA YAPILAN BASKIN
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'ndeki bir depoda yüklü miktarda gümrük kaçağı sigara ve makaron olduğu bilgisine ulaştı. Bu bilgi üzerine harekete geçen ekipler, depoya baskın düzenledi.

KAÇAK MALZEMELER ELE GEÇİRİLDİ
Polis ekipleri, depoda yaptıkları aramada gümrük kaçağı 400 bin makaron, bin 720 paket nargile tütünü ve 300 bin kaçak doldurulmuş sigara buldu. Operasyon sırasında, A.T. ve A.D. isimli iki şüpheli gözaltına alındı.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI
Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemede, her iki şüpheli de tutuklanma kararı aldı.
Bakmadan Geçme
Adana'da kuvvetli rüzgar çatıyı uçurdu, ev sahibi korktu
Adana'da eve el yapımı patlayıcı atıldı
Adana'da sağanak yağış yolları su altında bıraktı
Adana'da eşini sokakta bıçakladı
Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan Deprem Uyarısı: "Daha Büyük Deprem Olursa Şaşırtıcı Olmaz"
Adana'da iki deprem meydana geldi
