Asayiş

Adana'da evsiz adamı darbeden çocuklara ceza verildi

Adana'da evsiz bir adamı darbeden üç çocuk gözaltına alındı. M.C. ev hapsi cezasına çarptırılırken, diğer iki çocuk adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Adana'da evsiz adamı darbeden çocuklara ceza verildi

Adana'da sokaklarda yaşayan Aziz Coşkun'a (52) saldırdığı iddia edilen üç çocuk gözaltına alındı. M.C. (14), G.Ş. (13) ve A.E. (15) isimli çocukların darbettiği Coşkun, olayın ardından hastaneye gitmeyi reddetti.

Adana\

OLAYIN DETAYLARI

Bu olay, 3 Mayıs günü saat 19.00 sıralarında Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi'nde gerçekleşti. Evsiz olan Aziz Coşkun, yolda yürüdüğü sırada tanımadığı üç çocuğun saldırısına uğradı. Yumruk darbeleriyle yüzünden yaralanan Coşkun, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kontrol edildi.

Adana\

YARGI SÜRECİ

Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, M.C. ile yanındaki G.Ş. ve A.E.'yi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen çocuklardan M.C. ev hapsi cezasına çarptırılırken, diğer iki çocuk adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Coşkun, yaşadığı saldırıyı, “Hiçbir sebep yokken bana saldırdılar” şeklinde ifade etti.

Adana\Adana\Adana\Adana\Adana\Adana\

Bu Yazıyı Paylaş