Adana'da kuvvetli rüzgar çatıyı uçurdu, ev sahibi korktu
Adana'da etkili olan kuvvetli rüzgar, Davut Şahin'in evinin çatısını uçurdu. Şahin, yaşanan korku dolu anları anlattı ve komşularında kalacaklarını belirtti.

Adana'da dün etkili olan sağanak yağmur ve kuvvetli rüzgar, Davut Şahin'in (61) 3 katlı evinin en üst katındaki prefabrik yapının çatısını uçurdu.

Rüzgar korku yarattı
Davut Şahin, olay anında evde 10-12 kişinin bulunduğunu belirterek, “Herkes nereye tutunacağını şaşırdı. Deprem oldu sandık, afetten beter oldu. Çok şükür çocuklara bir şey olmadı” dedi. Şahin, evin durumunun kötü olduğunu ve komşularında kalacaklarını ifade etti. Ayrıca, kirada oturmanın kendisi için mümkün olmadığını dile getirdi. Ekipler, çatının uçtuğu evde incelemelerde bulunmak üzere olay yerine gitti ve durumu drone ile görüntüledi.






Bakmadan Geçme
Adana'da eve el yapımı patlayıcı atıldı
Adana'da sağanak yağış yolları su altında bıraktı
Adana'da eşini sokakta bıçakladı
Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan Deprem Uyarısı: "Daha Büyük Deprem Olursa Şaşırtıcı Olmaz"
Adana'da iki deprem meydana geldi
Adana ve Osmaniye'de Peş Peşe Depremler: 4.8, 4.9 ve 5.2 Büyüklüğünde Sarsıntılar
