Gündem

Adana'da muhtarlık seçimi heyecanı: Soner Özev, iki oy farkla zafer kazandı

Adana'nın Kozan ilçesinde, Mahmutlu Mahallesi'nde yapılan muhtarlık seçimini Soner Özev, en yakın rakibine sadece iki oy fark atarak kazandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Adana'da muhtarlık seçimi heyecanı: Soner Özev, iki oy farkla zafer kazandı

Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Mahmutlu Mahallesi'nde, muhtar Alper Hallaç'ın vefatının ardından boşalan muhtarlık için yapılan seçimler büyük bir heyecana sahne oldu. Altı adayın yarıştığı seçimlerde, sandıkların açılmasıyla birlikte tüm gözler oy sayımına çevrildi.

İKİ OYLA BELİRLENEN ZAFER

Soner Özev, 354 oy alarak Mahmutlu Mahallesi'nin yeni muhtarı oldu. En yakın rakibi Emine Atlı ise sadece iki oy geride kalarak 352 oy aldı. Diğer adaylardan İsmet Halaçlar 265, Döndü Hallaçlar 258, Yakup Yünsal 157 ve Bahadır İzgi ise 72 oyda kaldı.

SEÇİM KATILIM ORANI

Toplam altı sandıkta 1458 geçerli oyun kullanıldığı seçimlerde, 703 seçmenin sandığa gitmediği öğrenildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, yeni muhtar Soner Özev tebrikleri kabul etti.

Bu Yazıyı Paylaş