Adana'da sokak ortasında silahlı kavga: 2 genç hayatını kaybetti, 9 kişi gözaltında
Adana'da bir kahvehanede başlayan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olayla bağlantılı 9 kişi gözaltına alındı.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen silahlı çatışmada iki genç hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Olayla bağlantılı olarak 9 şüpheli gözaltına alındı.

KAVGA NASIL BAŞLADI?
Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde bir kahvehanede işletmeci ile müşteri arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmayla başladı. Tarafların yakınlarının da müdahil olmasıyla büyüyen gerginlik, sokakta silahlı bir kavgaya dönüştü.

YARALANANLARA NE OLDU?
Kavgada tabancayla vurulan Tolgahan Akyüz (25), Berdan Balsak (22) ve Bekir A. (25) vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Tolgahan Akyüz'ün hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak Berdan Balsak da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Polis, silahla ateş açtığı iddia edilen 2 kişinin de aralarında bulunduğu 9 şüpheliyi gözaltına aldı. Cenazeler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bakmadan Geçme
İrem Tarı: “Hiçbir anne, hiçbir çocuk ağlamasın”
Adana'da kızını hastanede vurmak isteyen baba gözaltında
Adana'da sürücünün öldüğü kaza kameraya yansıdı
Vurulan 15 yaşındaki Nurmuhammet'in babasına ölüm tehdidi
Adana'da bir kişi otomobil bagajına konularak kaçırıldı
Adana'da 15 yaşındaki Nurmuhammet, ağabeyinin borcu yüzünden vuruldu
