Adana'daki cinayetin azmettiricisi 12 yıl sonra Kocaeli'de yakalandı
Adana'daki bir cinayeti azmettiren Şaban Gül, 12 yıl sonra Kocaeli'de yakalandı. Gül, hakkında kesinleşmiş ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bulunuyordu.

2014 yılında Adana'da işlenen bir cinayetin azmettiricisi olduğu belirlenen Şaban Gül, Kocaeli'de bir at çiftliğinde yakalandı.

YAKALAMA OPERASYONU BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şaban Gül'ün saklandığı yeri tespit ettikten sonra, Özel Harekat polislerinin desteğiyle operasyon düzenledi. Gül, düzenlenen operasyonda yakalanarak, gerekli işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

CİNAYETİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
Şaban Gül'ün, 25 Haziran 2014 tarihinde Adana'da bir enerji şirketinde çalışan Yemliha Bozkurt'un evinin önünde tabancayla öldürülmesine azmettirdiği öğrenildi. Olayın ardından, cinayeti işleyen tetikçi Ferhat Erdoğan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.
Bakmadan Geçme
Ankara'da dehşet: Baba, kızını ve sevgilisini öldürdü
Bursa'da husumetli gruplar arasındaki kavgada 1 ölü, 1 yaralı
Eski sevgili cinayetinde tutuklama
19 yaşındaki hamile kızını ve 53 yaşındaki sevgilisini öldürdü
Mamak'ta baba, hamile kızı ile erkek arkadaşını öldürdü
Bağcılar'daki cinayet şüphelisi Çeşme'de yakalandı
