Adıyaman'da kan donduran kaza: Anne ve iki çocuğu feci şekilde can verdi
Adıyaman Gölbaşı'nda iki otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada anne Aysel Coşkun ve iki çocuğu hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen korkunç trafik kazasında, bir aile büyük bir trajedi yaşadı. Akşam saatlerinde Çelik köyü yakınlarında iki otomobilin çarpışması sonucu Aysel Coşkun (39) ve henüz çok küçük olan çocukları Muhammed Burak Coşkun (14) ile Deniz Aren Coşkun (1) hayatını kaybetti. Kazanın şiddetiyle savrulan araçlarda bulunan baba Veysel Coşkun (45), diğer çocukları Emir Mirza Coşkun (12) ve kimlikleri henüz tam olarak belirlenemeyen iki kişi de yaralandı.

OLAY YERİNE SEVK EDİLEN EKİPLERİN ZORLU MÜCADELESİ
Kaza haberinin duyulmasının ardından olay yerine hızla sağlık, UMKE, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, araçlarda sıkışan yaralılara ulaşmak ve ilk müdahaleyi yapmak için büyük bir mücadele verdi. Yaralılar, ambulanslarla Adıyaman'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak, durumu ağır olan anne Aysel Coşkun ve minik yavruları Muhammed Burak ile Deniz Aren, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.

TRAJEDİ SONRASI SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kazada ağır yaralanan baba Veysel Coşkun ile oğlu Emir Mirza Coşkun'un ve diğer otomobildeki iki yaralının tedavisi ise sürüyor. Bu acı olayla ilgili olarak jandarma tarafından kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Kazanın nedenine ilişkin detayların araştırıldığı ve sorumluların belirlenmesi için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi. Trafikte yaşanan bu tür trajediler, bir kez daha can güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu gözler önüne serdi.




Bakmadan Geçme
Çocuğun ölümüne neden olan kazada sürücü gözaltına alındı
Hemşire adayı ölen sürücüye hapis ve tahliye
Bal yüklü kamyonet devrildi: 3 yaralı
Bingöl'de otomobil bariyerlere çarptı: 2 ölü, 2 yaralı
Polatlı'da kaza: Motosikletli ağır yaralandı
Kırkağaç'ta elektrikli bisikletli sürücü kaza sonucu hayatını kaybetti
