Adıyaman'da Siteler Mahallesi'ne doğal gaz müjdesi geldi
Adıyaman Belediye Başkanı Tutdere, Siteler Mahallesi'ne doğal gazın temmuz ayında getirileceğini açıkladı. Ayrıca, mahallede park ve oyun alanı yapılacağını duyurdu.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Siteler Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyaret sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek doğal gaz talebinin çözüme kavuşturulduğunu müjdeledi.

İLK KAZMA TEMMUZ'DA VURULACAK
Tutdere, ilgili firma ile yapılan görüşmeler sonucunda, doğal gaz çalışmalarının bu yıl temmuz ayında başlayacağını belirtti. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan, doğal gazın yanı sıra altyapı ve sosyal alan taleplerine de dikkat çekti. Doğal gaz bağlantılarının tamamlanmasının ardından, mahalle sakinleriyle birlikte ilk çayı içme sözü verdi.

EŞİT HİZMET ANLAYIŞI
Tutdere, hizmet anlayışlarının kentin her mahallesine eşit hizmet götürmek olduğunu vurgulayarak, "Şehrin merkezinde ne varsa kenar mahallelerinde de o olacak" ifadesini kullandı. Ayrıca, altyapı sorunlarının çözümü için gereken adımların atılacağını ve gerekli yenileme çalışmalarının yapılacağını söyledi. Kadınların ve ailelerin doğal gaz talebinin çok haklı olduğunu belirten Tutdere, bu konudaki çalışmaların önemine dikkat çekti.


Bakmadan Geçme
Adıyaman'da trafik kazası: 2 yaralı, vitrin camı kırıldı
Adıyaman’da site kavgasında 1 kişi yaralandı, 5 gözaltı
Putin: Rus enerjisini dışlamak Avrupa sanayisine zarar veriyor
Adıyaman'da uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı
Adıyaman'da iki hafif ticari araç çarpıştı, 8 kişi yaralandı
Adıyaman'da otomobil bisikletli iki çocuğa çarptı
