AFAD, Şanlıurfa'daki deprem sonrası olumsuz bir durum olmadığını açıkladı
AFAD, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem sonrası olumsuz bir durumun bulunmadığını ve saha tarama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

(ANKARA) - AFAD, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak açıklama yaptı.
Olumsuz durum yok
AFAD, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, saat 10.40'ta gerçekleşen depremin ardından şu anda olumsuz bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Depremin Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır ve Gaziantep illerinde hissedildiği ifade edildi.
Saha tarama çalışmaları devam ediyor
Açıklamada, “An itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız” denildi.
Bakmadan Geçme
Şanlıurfa'daki 5.4 büyüklüğündeki deprem Adıyaman'da paniğe yol açtı
Şanlıurfa'da meydana gelen deprem sonrası geçmiş olsun mesajı
Şanlıurfa'da meydana gelen deprem, Diyarbakır'da paniğe yol açtı
Şanlıurfa'da 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Şanlıurfa'da 5,4 büyüklüğünde deprem
Fatih Erbakan, Şanlıurfa'daki deprem için geçmiş olsun mesajı yayımladı
