Afyonkarahisar'da biyokütle santralinde çıkan yangın 1,5 saatte kontrol altına alındı
Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesindeki bir biyokütle enerji santralinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle 1,5 saatte kontrol altına alındı.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine bağlı Davulga beldesindeki bir biyokütle enerji santralinde elektrik kaynaklı olduğu değerlendirilen yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, çevre ilçe ve beldelerden gelen takviyelerle birlikte yaklaşık 1,5 saatlik bir müdahale sonucunda yangını kontrol altına almayı başardı.

ACİL MÜDAHALE VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Yangın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri tedbir amacıyla olay yerinde hazır bekletilirken, jandarma da güvenlik önlemleri aldı. Santralde soğutma çalışmaları halen devam ediyor.

YETKİLİDEN AÇIKLAMA
Davulga Belediye Başkanı Ömer Mısır, yangının saat 09.00 sıralarında başladığını ve elektrik kaynaklı olduğunun değerlendirildiğini belirtti. Mısır, çevre ilçelerden gelen itfaiye takviyeleri sayesinde yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.


Bakmadan Geçme
Doktor milletvekili tören alanındaki öğrenciye müdahale etti
Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı'nın Ölümünde İlk Bulgular Netleşti
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı Otomobilinde Ölü Bulundu!
Eski Zafer Partisi İl Başkanı Silahla Vuruldu
Afyonkarahisar'da durak başkanının ölümüne ilişkin 18 şüpheli adliyeye sevk edildi
Afyonkarahisar'da yıkım halindeki bina çöktü, panik yaşandı
