Ağrı'da 2013 yılına ait kayıp dosyasında 3 kişi tutuklandı
Ağrı'da 2013'te kaybolan Nesim B.'nin dosyası yeniden açıldı. Gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Ağrı'da 2013 yılında kaybolan Nesim B.'nin dosyası yeniden ele alındı ve bu süreçte gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Kayıp dosyası yeniden incelendi
Eleşkirt ilçesinde 30 Ekim 2013'te kaybolan Nesim B. hakkında yapılan yeniden incelemelerde 2013 yılına ait 33 farklı kamera kaydı ve yaklaşık 220 saatlik KGYS görüntüsü analiz edildi. Ayrıca, HTS ve baz istasyonu kayıtları ile araç hareketlerine dair veriler de değerlendirildi. Yapılan saha çalışmaları sonucunda, olayın planlı bir cinayet olduğu ve şüphelilerin cinayet sürecinde çeşitli roller üstlendiği belirlendi.
Operasyon ve tutuklamalar
22 Haziran 2026 tarihinde yapılan eş zamanlı operasyonlarla, Ağrı, İzmir, Manisa ve Konya'da 5 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan D.B. serbest bırakılırken, S.K. ve M.K.Y. 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. H.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. S.K.'nin daha önce çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi ve adli işlemleri tamamlandığında ceza infaz kurumuna teslim edildi.
Bakmadan Geçme
2015'teki Meral Babacan cinayeti, JASAT ekiplerince aydınlatıldı
Meral Babacan cinayeti, otomobil parçası sayesinde çözüldü
Gaziantep'te 2011'deki cinayetle ilgili 10 kişi gözaltına alındı
Tartışma sonrası eşini av tüfeğiyle öldürdü
Trafikte tartışma sonrası motosikletli genç öldürüldü
Eşini öldürüp kayıp ihbarında bulunan kadına müebbet hapis
