Ahmet Çakar’ın karamsar tablosu sahada birebir karşılık buldu! Kimse başta inanmamıştı
Ahmet Çakar’ın yaklaşık 20 gün önce çizdiği felaket senaryosu sahada birebir gerçekleşti.

Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, A Milli Takım’ın UEFA Uluslar Ligi programı öncesinde katıldığı yayında ay-yıldızlıların gruptaki 4 karşılaşmayı da kaybedeceğini söylemişti.
Çakar, alınacak sonuçların ardından teknik direktör Vincenzo Montella’nın büyük tepki göreceğini de ifade etmişti. O gün kimsenin ciddiye almadığı tablo, maçlar tamamlanınca gündeme geri döndü.
TAHMİN SAHADA TUTTU
Türkiye, İtalya ile oynadığı iki karşılaşmanın yanı sıra Fransa ve Belçika maçlarından da mağlubiyetle ayrıldı. Puanla tanışamayan A Milli Takım, grubu sıfır puanla son sırada tamamladı.
Sonuçlar şöyle:
Türkiye – Fransa: 0-1
Türkiye – İtalya: 1-4
Belçika – Türkiye: 3-0
İtalya – Türkiye: 3-1
MONTELLA ELEŞTİRİLERİN ODAĞINDA
Çakar’ın ikinci öngörüsü de karşılık buldu. Dört mağlubiyetin ardından Montella’ya yönelik tepki büyüdü. Yaklaşık 20 gün önce felaket senaryosu diye geçen tahmin, grup bittiğinde tek tek gerçekleşmiş oldu.

