Aile Bakanlığı'ndan ramazanda 610 bin haneye ziyaret
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ramazan ayında 'Gönül Seferberliği' kapsamında 610 bin haneyi ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ramazan ayında gerçekleştirdiği 'Gönül Seferberliği' etkinliği çerçevesinde Türkiye genelinde yaklaşık 610 bin haneyi ziyaret etti.

AİLENİN KORUNMASI İÇİN ÇALIŞMALAR
Bakanlıktan yapılan açıklamada, ailenin korunması ve aile bağlarının güçlendirilmesi amacıyla yürütülen çalışmaların ramazan ayında da 81 ilde sürdüğü belirtildi. Merkez ve taşra teşkilatı, Sosyal Hizmet Merkezleri ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanları, çocuk, engelli ve yaşlı bakım kuruluşlarını ziyaret etti.

DEVLET VE MİLLET ARASINDAKİ BAĞI GÜÇLENDİRME
Ayrıca şehit yakınları, gaziler, koruyucu aileler ve bakanlık hizmetlerinden yararlanan aileler de ramazan ayında unutulmadı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu ziyaretlerin sadece birer ziyaret olmadığını, aynı sofrayı paylaşarak ve duyguda buluşarak güçlü bağlar kurduklarını ifade etti.





Bakmadan Geçme
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, ailenin önemine vurgu yaptı
Bakan Göktaş: Hedefimiz terörün kalmadığı bir Türkiye
Görme engelli Gökhan Uygur, ailesinin geçimini sağlıyor
Bakan Göktaş: Terörün olmadığı yerlerde aileler güçlü olur
TIR Sürücüsünün Dikkati 22 Kişilik Aileyi Faciadan Kurtardı
Yeni iletişim teknolojileri ve aile el kitabı yayımlandı
