Asayiş

Aile dramında şok eden itiraf: Olayı anlamıyorum

Mert Avcı, ailesini öldürmekle suçlandığı davada, olayın kendisine nasıl kaldığını anlamadığını ifade etti. Duruşma, eksikliklerin tamamlanması için ertelendi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Aile dramında şok eden itiraf: Olayı anlamıyorum

İzmir'in Torbalı ilçesinde, annesi, babası ve ağabeyini öldürmekle suçlanan Mert Avcı, mahkemede yaşananların kendisi için bir muamma olduğunu dile getirdi.

Aile dramında şok eden itiraf: Olayı anlamıyorum 1

OLAYIN KORKUNÇ DETAYLARI

Mert Avcı, 24 Ekim 2025 tarihinde gerçekleşen cinayetlerin ardından, olayın kendisine nasıl kaldığını anlamadığını belirterek, "Kesinlikle böyle bir şey yapmadım," dedi. Olayın meydana geldiği apartmanda, Avcı ailesinden haber alamayan yakınları, durumu polise bildirmişti. Ekipler eve girdiğinde, ailenin üç bireyinin de tabancayla vurulmuş halde bulunduğunu tespit etti.

Aile dramında şok eden itiraf: Olayı anlamıyorum 2

ŞÜPHELİ HAREKETLER VE GÖZALTILAR

Olayın ardından Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı, özel bir ekip kurarak durumu araştırmaya başladı. Mert Avcı'nın olay öncesi ve sonrası hareketleri mercek altına alındı. Olay yerinde bulunan tabancanın üzerindeki parmak izlerinin silindiği anlaşıldı. Yapılan incelemelerde Mert Avcı'nın, cinayetleri ağabeyinin işlediği izlenimini vermeye çalıştığı ortaya çıktı. Eşi ve kayınbiraderi de gözaltına alındı. Dava süreci devam ederken Mert Avcı, aile içindeki sorunlar ve para meseleleri hakkında bilgi verdi. Ancak tüm bunlar, mahkemede yaşananların üzerinde kara bir bulut gibi dolaşmaya devam etti. Avcı, üzerine atılan suçlamaları reddederek, "Kolonya ve pamuğu eşim istediği için aldım," dedi. Duruşma, eksikliklerin tamamlanması için ertelendi.

Aile dramında şok eden itiraf: Olayı anlamıyorum 3Aile dramında şok eden itiraf: Olayı anlamıyorum 4

Bu Yazıyı Paylaş