Gündem

AK Parti'den 'Terörsüz Türkiye' için kritik temaslar: Yeni Yol Grubu'nu ziyaret ettiler

AK Parti, 'Terörsüz Türkiye' çerçeve yasa teklifi için siyasi parti temaslarına başladı. Heyet, Yeni Yol Grubu'nu ziyaret etti; CHP ve Yeniden Refah Partisi ile de görüşülecek.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
AK Parti'den 'Terörsüz Türkiye' için kritik temaslar: Yeni Yol Grubu'nu ziyaret ettiler

AK Parti, TBMM'ye sunulması beklenen ve 'Terörsüz Türkiye' ana teması etrafında şekillenen çerçeve yasa teklifiyle ilgili siyasi parti ziyaretlerine hız verdi. Bu kapsamda AK Parti'den bir heyet, taslakla ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere Yeni Yol Grubu'nu TBMM'deki makamında ziyaret etti.

YENİ YOL GRUBU İLE GÖRÜŞÜLDÜ

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Cüneyt Yüksel'den oluşan heyet, Yeni Yol Grup Başkanı Mehmet Emin Ekmen ve Grup Başkanvekilleri Bülent Kaya ile Selçuk Özdağ tarafından karşılandı. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede, yasa teklifinin içeriği ve amacı üzerine bir değerlendirme yapıldığı tahmin ediliyor. Görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapılmaması dikkat çekti.

CHP VE YENİ PARTİ İLE DE GÖRÜŞÜLECEK

AK Parti heyetinin bu temasları, yasa teklifinin geniş bir mutabakatla TBMM'ye sunulması hedefini taşıyor. Bu çerçevede, AK Parti heyeti gün içinde ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Yeniden Refah Partisi ile de bir araya gelerek yasa teklifini anlatacak ve görüşlerini alacak.

Bu Yazıyı Paylaş