Gündem

AK Parti sözcüsü çelik'ten özel'e tepki: Yeni bir 'Yassıada çetesi' kurmak istediğini ilan etti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in tehditlerine sert yanıt verdi ve yeni bir 'Yassıada Çetesi' kurma niyetini eleştirdi.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
AK Parti sözcüsü çelik'ten özel'e tepki: Yeni bir 'Yassıada çetesi' kurmak istediğini ilan etti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in tehditkar söylemlerine sert bir karşılık verdi. Çelik, Özgür Özel'in 'sizi yargılayacağız' ifadesinin bir tehdit olduğunu belirterek, 'Bu tehditlere gereken cevabı vereceğimizden hiç kimse kuşku duymasın' dedi. Özel'in sözlerinin, yeni bir 'Yassıada Çetesi' kurma niyetini ortaya koyduğunu vurguladı.

CHP'NİN YARGI DÜZENİ KURMA İDDİALARI

Çelik, Özgür Özel'in Yüce Meclis çatısı altında yargı düzeni kurma iddialarını eleştirerek, bu durumun tarihi bir siyasi itiraf olduğunu ifade etti. Özel'in açıklamalarının, geçmişteki karanlık işlerin yeniden diriltilmesi çabası olarak yorumlandığına dikkat çekti. Çelik, bu zihniyete geçit vermeyeceklerini dile getirdi.

MİLLETLE BİRLİKTE MÜCADELE

Ömer Çelik, AK Parti'nin tüm teşkilatlarıyla ve milletle birlikte bu karanlık zihniyetle mücadele edeceğini belirterek, 'Millete kötülük yapma organizasyonu' olarak tanımladığı bu çabaların karşısında duracaklarını vurguladı. Bu kapsamda, siyasi duruşlarının net olduğunu ve kararlılıkla hareket edeceklerini ifade etti.

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş