AKP'den Özel’e yanıt: CHP’nin darbe geçmişi gözler önünde
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Isparta’da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sert çıktı. Kaya, CHP’nin darbe dönemlerinde hep iş birliği içinde olduğunu öne sürdü ve Özel’in Erdoğan’a yönelik eleştirilerine tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Isparta İl Danışma Meclisi toplantısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yanıt verdi. Özel’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “darbeci” olarak nitelendirmesine tepki gösteren Kaya, CHP zihniyetini eleştirdi.

DARBE GEÇMİŞİNE DİKKAT ÇEKTİ
Kaya, 15 Temmuz darbe girişiminde CHP’nin tavrını eleştirerek, “O gece CHP’nin başındaki zat darbeyi izlemekle yetindi” dedi. Ayrıca 28 Şubat süreci ve geçmişteki e-muhtıra ile Gezi olaylarına gönderme yaparak CHP’nin darbe yanlısı olduğunu savundu.
TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR
Konuşmasının sonunda AK Parti teşkilatlarına teşekkür eden Kaya, partisinin darbelere karşı duruşunu ve halkın yanında olduğunu vurgulayarak toplantıyı tamamladı.

Bakmadan Geçme
CHP Ekonomi Masası, borsa fiyat hareketlerini görüşmek için toplandı
CHP'de belediyeler için performans sistemi geliyor
Gürsel Tekin, partinin yeniden yapılanma sürecinin başlayacağını duyurdu
CHP, İsrail'le ticaretin askıya alınmasını önerdi
Kaya: CHP'den ayrılan görevden de ayrılmalı
Chp'de 9 vekilin dosyası yeni partiye katıldıkları için kapatıldı
Yorumlar
Sitemizde deneyiminizi iyileştirmek, içerik ve reklamları kişiselleştirmek ve ziyaretleri analiz etmek için çerezler kullanılmaktadır. Siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Gizlilik Politikası
