Alanya'da polisin üzerine motosiklet sürdüler: 2 şüpheli tutuklandı
Alanya'da 'dur' ihtarına uymayarak polislerin üzerine motosiklet süren ve bu anları sosyal medyada paylaşan iki kişi tutuklandı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, kontrol noktasında 'dur' ihtarına uymayarak polislerin üzerine motosiklet süren ve bu anları sosyal medyada paylaşan iki şüpheli, jandarma ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

POLİSLERİN ÜZERİNE SÜRDÜLER
Olay, 30 Kasım'da İncekum Mahallesi'nde meydana geldi. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, D-400 kara yolu üzerindeki kontrol noktasında durdurmak istedikleri motosiklet sürücüleri M.A. (23) ve D.U.'ye (19) 'dur' ihtarında bulundu. Ancak sürücüler ihtara uymayarak motosikleti polislerin üzerine sürdü. Sürücülerden biri, tek tekerlek üzerinde ilerleyerek kaçmaya devam etti. O anlar, başka bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR, YAKALANDILAR
Şüphelilerden birinin bu tehlikeli anları sosyal medya hesabından paylaşması üzerine Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Ekipler, şüphelilerin kimliklerini M.A. ve D.U. olarak belirleyerek gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden birinin, kontrol noktasından kaçtıktan sonra bir akaryakıt istasyonunda çektiği videoda uygunsuz ifadeler kullandığı da tespit edildi. İşlemleri tamamlanan iki şüpheli, Alanya Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanan şüpheliler, Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Bakmadan Geçme
Alanya'da Skandal Olay: Türk Bayrağına Tüküren İngiliz Turist Tutuklandı
Düğün konvoyunda trafiği engelleyen 6 sürücüye 540 bin lira ceza
Alanya'daki orman yangını ikinci gününde kontrol altına alınmaya çalışılıyor
Dans ederek otomobil kullanan gence 103 bin TL ceza ve ehliyetine el konuldu
Ataşehir'de makas atan sürücüye 96 bin lira ceza ve ehliyetine el konuldu
72 Ay Taksitte Son Viraj: Başvurular İçin Süre Daralıyor!
