Spor

Alanyaspor ve Trabzonspor berabere kaldı: Teknik direktörlerden çarpıcı açıklamalar

Süper Lig'de Alanyaspor ile Trabzonspor arasındaki mücadele 1-1 berabere bitti. Teknik direktörler Pereira ve Tekke, maçın ardından yaptıkları açıklamalarda oyun planlarını, hatalarını ve hakem kararlarını değerlendirdi.
DHA
DHA
2 dk Sesli Dinle 0
Alanyaspor ve Trabzonspor berabere kaldı: Teknik direktörlerden çarpıcı açıklamalar

Süper Lig'in 29. haftasında Corendon Alanyaspor ile Trabzonspor arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörleri de karşılaşmayı değerlendirdi.

Alanyaspor ve Trabzonspor berabere kaldı: Teknik direktörlerden çarpıcı açıklamalar 1

PEREIRA: PES ETMEYEN BİR TAKIMIZ

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, maçın kendileri için iyi bir puan olduğunu belirtirken, ilk 20-25 dakikada zorlandıklarını ve ofansif anlamda denedikleri farklı taktiğin tam olarak işlemediğini ifade etti. Devre arasında yaptıkları düzenlemelerle ikinci yarıda daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Pereira, basit top kayıplarının oyun isteklerinden kaynaklandığını ve uzun toplarla oynamak yerine gerçek futbol oynamayı sevdiklerini vurguladı. Çalıştıkları bir pozisyondan gol yediklerini ve bunun tamamen kendi hataları olduğunu kabul eden Pereira, takımının pes etmeyen yapısını övdü ve penaltıdan buldukları golle oyuna tutunduklarını söyledi. Bir puan için mutlu olmadıklarını ancak iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini ve son 5 maçtır puan alarak hedeflerine ilerlediklerini ekledi.

Alanyaspor ve Trabzonspor berabere kaldı: Teknik direktörlerden çarpıcı açıklamalar 2

TEKKE: KENDİ HATAMIZLA 2 PUAN KAYBETTİK

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ise maçı oyun olarak domine ettiklerini ancak sonuçtan dolayı üzgün olduklarını dile getirdi. Kalelerine gelmeden 2 puan kaybettiklerini belirten Tekke, kazanmaları gereken bir maç olduğunu vurguladı. Oyuncularının zorlu deplasmanda iyi bir oyun sergilediğini ancak ön tarafta daha yaratıcı oyuncuların performansına ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Alanyaspor'un bu maçta kendilerine karşı alışılagelmiş üstünlüğünün olmadığını ve çok iyi hazırlandıkları bir maçı sonuç alamadan tamamlamanın kendisini üzdüğünü belirtti. Hakem kararlarıyla ilgili de konuşan Tekke, penaltı pozisyonunu futbol yorumuyla değerlendirdiğinde enteresan bulduğunu ve benzer pozisyonların Premier Lig'de verilmediğini söyledi. Hakemlerin üzerindeki baskıyı ve etkileyen açıklamalara dikkat çekerek, hakemlerin daha sağlam bir zeminde sahaya çıkması gerektiğini savundu. Genel olarak iyi hazırlandıkları bir maçı kaybettiklerini ancak çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Alanyaspor ve Trabzonspor berabere kaldı: Teknik direktörlerden çarpıcı açıklamalar 3Alanyaspor ve Trabzonspor berabere kaldı: Teknik direktörlerden çarpıcı açıklamalar 4Alanyaspor ve Trabzonspor berabere kaldı: Teknik direktörlerden çarpıcı açıklamalar 5

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş