Spor

Ali Koç: TFF'deki herkes dijital atama olmadığını biliyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alanyaspor maçı sonrası hakem kararlarına sert tepki gösterdi. Seçim öncesi bir operasyon olarak nitelendirdiği hakem atamalarının şeffaf olmadığını ve MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun görevine uygun olmadığını söyledi.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Ali Koç: TFF'deki herkes dijital atama olmadığını biliyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alanyaspor maçı sonrası sert açıklamalarda bulundu. Trendyol Süper Lig'de oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmanın ardından konuşan Koç, hakem kararlarına tepki gösterdi.

HAKEM ATAMALARINA TEPKİ

Koç, hakem atama sürecinin şeffaf olmadığını ve seçim öncesi bir operasyon olduğunu iddia etti. 'Yüzsüz birini atadılar' diyerek tepkisini dile getiren Koç, TFF Başkanı'na ve MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'ya seslenerek, hakemlerin taraflı davrandığını belirtti. Fenerbahçeli futbolcular da Koç'un açıklamaları sırasında destek için alana geldi.

'SEÇİM ÖNCESİ BİR MÜDAHALE'

Koç, iki penaltı pozisyonunun göz ardı edilmesini eleştirerek, VAR hakeminin hata yapamayacağını söyleyen TFF Başkanı'nın tutumunu sorguladı. 'Seçim öncesi bu hakemin buraya atanması, seçimlere müdahaledir' diyen Koç, MHK Başkanı'nın görevine uygun olmadığını savundu. Ankara'nın MHK Başkanı'nı konuştuğunu belirten Koç, TFF Başkanı'na neden araştırma yapmadığını sordu.

MÜCADELE SÖZÜ

Maçın sonucuna rağmen, Koç, Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını ve pazartesi günü seçim sonuçlarına göre MHK başta olmak üzere herkesle mücadele edeceklerini belirtti. Koç, hakemlerin Fenerbahçe seçimlerine müdahil olmasının kabul edilemez olduğunu vurgulayarak sözlerini tamamladı.

Bu Yazıyı Paylaş