Spor

Altay'da yatırımcı belirsizliği endişeleri artırıyor

Altay, borcunun 1 milyar TL'ye ulaşması ve yatırımcı Ahmet Nur Çebi ile somut adım atılmaması nedeniyle endişeli bir bekleyiş içinde. Futbolcuların sözleşmeleri feshedildi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Altay'da yatırımcı belirsizliği endişeleri artırıyor

3. Lig'de mücadele edecek olan Altay, yeni sezon öncesinde maddi sıkıntılarla boğuşuyor. Kulübün toplam borcu 1 milyar TL'ye ulaşırken, yatırımcı adayı Ahmet Nur Çebi ile somut bir adım atılmaması taraftarlar arasında endişe yaratıyor.

AHMET NUR ÇEBİ İLE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Beşiktaş'ın eski başkanlarından Ahmet Nur Çebi ile başkan Sinan Kanlı uzun süredir temas halindeler fakat sürecin ciddiyeti nedeniyle sessiz kalmayı tercih ettikleri belirtiliyor. İkili arasında son dönemlerde yaşanan iletişim kopukluğu, taraftarları tedirgin ediyor.

FUTBOLCULARIN SÖZLEŞMELERİ FESHEDİLDİ

Bu süreçte, ödenmeyen alacakları nedeniyle iki futbolcunun sözleşmeleri tek taraflı olarak feshedildi. Ahmet Nur Çebi'nin kulüp yönetimiyle bir protokol imzalayıp imzalamayacağı ise merak konusu. Altay'da yeni sezon hazırlıklarının temmuz ortasında başlaması bekleniyor.

Bu Yazıyı Paylaş