Gündem

Amedspor taraftarları Kars'ta Trabzonspor maçı öncesi ağırlandı

Amedspor taraftarları, Trabzonspor maçı öncesi Kars'ta "Amedspor Kars'tır, Kars Amedspor'dur" temasıyla ağırlandı. Taraftarlar, etkinlikte dostluk ve kardeşlik mesajları verdi.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Amedspor taraftarları Kars'ta Trabzonspor maçı öncesi ağırlandı

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Amedspor'un taraftar grubundan 40 kişi, takımının Trabzonspor ile oynayacağı maç öncesinde Kars'ta misafir edildi. "Amedspor Kars'tır, Kars Amedspor'dur" sloganıyla düzenlenen etkinlikte, taraftarlar Kars Tren Garı önünde davul zurna eşliğinde halaylar çekti.

Amedspor taraftarları Kars\

Kars'ta dostluk ve kardeşlik vurgusu

Diyarbakır'a hareket edecekleri Amedspor otobüsü önünde bir araya gelen taraftarlar, yarınki müsabaka öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdi. Etkinlik sırasında güvenlik güçleri geniş önlemler alırken, taraftarlar yarın Diyarbakır'da saat 21.30'da başlayacak karşılaşmada takımlarını destekleyecek.

Amedspor taraftarları Kars\

'Örnek bir tablo sergilendi'

DEM Parti Kars İl Eşbaşkanı Ramazan Erkmen, etkinlikte sergilenen tablonun ülkenin tüm değerlerinin bir arada yaşayabildiğini gösterdiğini belirtti. Erkmen, "Burada ortaya çıkan tabloya baktığımızda bu ülkenin tüm değerlerinin bir arada yaşadığını, tüm taraftarların istediği zaman aynı coşkuyu ve aynı heyecanı birlikte yaşayabileceğini gördük," dedi. Amedspor taraftarı Azad Bay, "Kars’tan Amedspor’a başarılar diliyorum. Amed, sadece bir şehir değildir. Amed bir onurdur, Amed bir kimliktir," ifadelerini kullandı. Karslı Amedspor taraftarı Necip İlce ise, "Bir Karslı olarak buradan Amedspor’a bin selam olsun. Trabzon’da yapılan ırkçı saldırıyı nefretle kınıyorum. Amedspor halkının gücüyle büyümeye devam ediyor," şeklinde konuştu.

Amedspor taraftarları Kars\Amedspor taraftarları Kars\Amedspor taraftarları Kars\Amedspor taraftarları Kars\Amedspor taraftarları Kars\Amedspor taraftarları Kars\

Bu Yazıyı Paylaş