Ankara'da kan donduran kavga: Yol verme meselesi boru ve çekiçle bitti! O anlar kamerada!
Ankara'da yol verme kavgası kanlı bitti. Bir sürücü boruyla diğerinin başına vururken, yaralanan sürücü ve arkadaşı kaçan aracın camlarını çekiç ve bijon anahtarıyla kırdı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Ankara'da 'yol verme' meselesi nedeniyle çıkan trafik kavgası, akılalmaz bir boyuta ulaştı. Sürücülerden biri, tartıştığı diğer sürücüyü boruyla başına vurarak yaraladı ve kaçmaya çalıştı. Ancak olay burada bitmedi.

ARAÇ CAMLARI ÇEKİÇ VE BİJON ANAHTARIYLA PARÇALANDI
Dün saat 08.00 sıralarında Turgut Özal 1 Bulvarı'nda meydana gelen olayda, Gölbaşı yönüne gitmekte olan iki aracın sürücüsü arasında 'yol verme' yüzünden başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Sürücülerden A.D., iddiaya göre aracından aldığı bir boruyla diğer sürücü A.A.'nın başına vurdu. Hafif yaralanan A.A. ve yanındaki B.M.A. ise, kaçmaya çalışan A.D.'nin aracına saldırdı.
POLİS MÜDAHALESİ VE GÖZALTI SÜRECİ
Trafiğin sıkıştığı bir noktada yaşanan bu dehşet anları, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, A.A. ve B.M.A.'nın, A.D.'nin aracının camlarını çekiç ve bijon anahtarıyla kırmaya çalıştığı görülüyor. İhbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri, kavgaya karışan şahısları gözaltına aldı. Yapılan işlemler sonucunda, kavgaya karışan A.D. ve A.A.'nın ehliyetlerine el konulduğu ve toplam 3 kişinin işlemlerinin devam ettiği bildirildi.
Bakmadan Geçme
Edirne'de 'yol verme' kavgasında dehşet: 3 yaralı, 8 gözaltı
Yol Verme Kavgası Kanlı Bitti: Otomobil Kurşunlandı, 3 Gözaltı
Adana'da 'yol verme' kavgası kanlı bitti: 18 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü
Sultangazi'de yol verme kavgası kanlı bitti: Kadın kameraya çekerken darbedildi, 2 yaralı
Ümraniye'de yol verme kavgası kan aktı! Otomobil sürücüsü motosikletçiye silah çekti
