Ankara'da şüpheli, sanal medyada kamu görevlileriyle ilişki kurdu
Ankara'da, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Adalet Bakanı Gürlek'in fotoğraflarıyla manipülasyon yapan şüpheli Mehmet Ç., gözaltına alındı ve daha önce dört suç kaydı bulunduğu belirlendi.

Ankara'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanı Akın Gürlek'in fotoğraflarını kullanarak kendi fotoğrafını sanal medya hesabında paylaşan Mehmet Ç. (53), gözaltına alındı.

Yapay zeka ile manipülasyon
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, şüphelinin WhatsApp durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Adalet Bakanı Gürlek'in fotoğraflarıyla birlikte kendi görüntüsünü yapay zeka aracılığıyla eklediği belirlendi. Bu paylaşımlarla kamu görevlileriyle ilişkisi olduğu izlenimi oluşturduğu değerlendirildi.
Suç kayıtları var
Keçiören ilçesindeki evinde gözaltına alınan Mehmet Ç.'nin daha önce 4 ayrı suçtan kaydının bulunduğu tespit edildi. Bu durum, soruşturmanın kapsamını genişletme potansiyeli taşıyor.
Bakmadan Geçme
Fon soruşturmasında 4 isim hakkında gözaltı işlemi
Elife Doğrul Cinayete mi Kurban Gitti? Müge Anlı'da Gündeme Gelen 23 Yıllık Kayıp Dosyasında 7 Gözaltı
Menemen'de vurulan kadının iki ağabeyi gözaltında
İzmir'de kampüs ağacını yakan 2 çocuk gözaltına alındı
İstanbul merkezli FETÖ operasyonunda 10 gözaltı
Haraç hedefi sanılan iş insanının yerine kurye vuruldu
