Gündem

Ankara'da uyuşturucu operasyonu: 31 kişi tutuklandı

Ankara'da düzenlenen operasyon kapsamında uyuşturucu ticareti yapan 31 kişi tutuklanırken, 21 kişi adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Ankara'da uyuşturucu operasyonu: 31 kişi tutuklandı

(ANKARA) - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, sosyal medya üzerinden uyuşturucu kullanımını teşvik eden 119 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.

GÖZALTINA ALINANLAR

Operasyonda, 77 şüpheli gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Bu şüphelilerden 31'i tutuklanırken, 21'ine adli kontrol tedbiri uygulandı. Başsavcılık, uyuşturucu madde ticareti ve sosyal medya üzerinden uyuşturucu kullanımını özendiren yayınlar yapan şüphelilere yönelik yürütülen soruşturmanın derinleştirileceğini açıkladı.

SORUŞTURMA SÜRECEK

Başsavcılığın açıklamasına göre, firari durumdaki şüphelilerin ve cezaevinde bulunan bazı şüphelilerin de dahil olduğu soruşturma çok yönlü ve titizlikle devam etmektedir. Adli süreçlerin tamamı takip edilecek.

Bu Yazıyı Paylaş