Spor

Ankara Yelken Kulübü'nün 25'inci yıl kupası Marmaris'te sona erdi

Ankara Yelken Kulübü'nün 25’inci yılı dolayısıyla düzenlenen yelken yarışları, Marmaris’te son buldu ve yüzlerce sporcu katıldı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Ankara Yelken Kulübü'nün 25'inci yıl kupası Marmaris'te sona erdi

Ankara Yelken Kulübü, kuruluşunun 25’inci yılı dolayısıyla düzenlediği yelken yarışlarını Marmaris’te başarıyla tamamladı. Yarışlar, 13 Aralık'ta Marmaris Uluslararası Yat Kulübü iş birliğiyle start aldı ve yurt içi ile yurt dışından gelen yüzlerce sporcu etkinliğe katıldı.

SPORCULAR YARIŞTI

Marmaris'te gerçekleştirilen organizasyonda 40’tan fazla tekne ve 400’ü aşkın sporcu, genç ve yetişkin kategorilerinde rekabet etti. Marmaris'in elverişli rüzgar koşulları, sporculara yüksek tempolu mücadeleler sunarak yarışların heyecanını artırdı. Bu organizasyon, Ankara'daki bir kulübün çeyrek asırlık yelken serüvenini denizle buluşturması açısından da önemli bir anlam taşıdı.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

Yarışların ardından elde edilen katılım paylarının Türkiye Eğitim Vakfı aracılığıyla burs projelerine aktarılacağı belirtilirken, sporcular sosyal sorumluluk projelerine de katkıda bulundu. Yarış sonunda Marmaris Uluslararası Yat Spor Kulübü'nde ödül töreni gerçekleştirildi ve dereceye giren yatlar ile dümencileri açıklandı.

Bu Yazıyı Paylaş