Antalya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları
Antalya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı, Derya Uluğ konseriyle kutlandı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, vatanın güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Antalya, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Derya Uluğ konseri, etkinliğin zirve noktası oldu.

Büyükşehir Belediyesi'nden anlamlı mesajlar
Kutlamalarda, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, “Bize emanet edilen bu cennet vatanı daha güçlü kılacağız. Cumhuriyetimizi akılla, bilimle, kültürle, sanatla büyüteceğiz” sözleriyle katılımcılara seslendi. Özdemir, 30 Ağustos’un Türk milletinin bağımsızlık aşkla dolu tarihinin bir parçası olduğunu vurguladı.

Derya Uluğ ile coşku dorukta
Özdemir’in ardından sahneye çıkan Derya Uluğ, şarkılarıyla kutlamalara renk kattı. Uluğ, sahne performansı ile de dikkat çekti. Konserin sonunda, Büşra Özdemir, Uluğ’a çiçek ve plaket takdim ederek, “Dünyanın en güzel şehrine hoş geldiniz” dedi.





